top of page

Markat dhe produktet

ASA 3D shpk” ka krijuar një emër të mirë në tregtimin e veglave profesionale të punës (Tools). Kështu shoqëria “ASA 3D shpk” në kategorinë Vegla Pune – “ASA 3D TEKNOMAT” është një adresë e njohur tashmë në tregun e veglave të punës, për cilësinë dhe garancinë e produkteve. Ajo ofron një gamë të gjerë artikujsh të firmave të njohura AEG, FORCE, METABO, BOSCH, , etj. të cilat lehtësojnë cdo ditë punën e ndërtuesve, e bëjnë më të sigurt dhe më konforte ndërtimin dhe proceset e punës, si në kompanitë e ndërtimit po ashtu edhe në punët e kryera vetë në shtëpi.

bottom of page